FOREDRAG

 

Janne afholder 3 foredrag

 

Hypnose - til en forandring

Hypnose er hverken mystisk eller farligt, men en helt naturlig tilstand af fokuseret opmærksomhed. Hypnose kombineret med terapi, har vist sig særdeles effektiv i behandling af uhensigtsmæssige følelser, vaner, reaktioner og adfærd og kan også bruges til  som smertelindring og at forbedre sports-præstationer. I dette foredrag gives der eksempler på hvordan vi med hypnoterapi finder redskaber til at opnå de forandringer vi ønsker, opnå trivsel og velvære. Alt sammen der kan give os en bedre livskvalitet.  

Janne er bl.a. uddannet sygehjælper og psykoterapeut og arbejder på fuld tid med hypnose som behandling og motivation 

 

Vægttab og motivation - er det svært eller let 

Drop kuren og bliv slankere. Få her viden om hvorfor kiloene kan være svære at slippe af med, hvad er det der gør at du har en sød tand eller hvordan det kan være at det fysiske hænger sammen med det psykiske og at du måske spiser på dine følelser. Hvordan holder du motivationen.

 

Ulandsfrivillig i Ecuador - at give slip på tryghed og følge sine drømme

Her fortæller Janne om, i en sen alder, at rejse ud i fjerne verdenskroge for at hjælpe til i bl.a et center for gadebørn og at bo hos en indiansk familie langt inde i junglen uden nogen som helst form for luksus. Et spændende foredrag om en helt anden verden, de tanker og følelser der opstår og hvordan hun med oplevelsen fik et helt nyt syn på livet.

 

Janne tager gerne ud til private, foreninger og arbejdspladser og holder foredrag. Forhør om muligheder og pris.

Foredraget kan tilpasses  jeres ønsker så spørg endelig hvis i har specielle interesse områder. Det er muligt at lave en mindre smagsprøve på hypnose evt. som en gruppehypnose.

 

 

 

Weltklasse